Известие

Collapse
No announcement yet.

Мнения, впечатления, наблюдения за 147/156/GT относно обяви в сайтове.

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от don_pepone Покажи съобщение
    А товасладурче някой да го егледал http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...0&slink=8rnylv

Освен почистения аспух и боята по копчетата на мултиволана,сякаш не виждамнещо фрапиращо
    Тая прегледана от наши ора, твърдението е рядко читав екземпляр, в перфектно състояние. Ако искаш GT имам и една на познат, купувана бранд ню от БГ кърмазъ,реални 100 к.км 2007ма по спомен, цена около 10к. лева. Там като се разлопа щангата не се слагат тампони от Жигула, а се слага щанга Рикамби Оргинали Реално който е плащач и иска читаво ГТ, има даже и избор.
    Fiat Punto 1.4GT 1996
    Hyundai Tucson 2.0 2007
    Renault Clio 1.5 2019

Comment

• То и на Nasty GT-то май е в тоя финансов диапазон.....
      sigpic

Comment

• Очудващо за джамбазка кола а, мерси за инфото.
        Гледам за 159 предимно,ама няма много много и се ослушвам и за ГТ,ама държа да е черно и максимално нова година, та това ми хареса, също и на колегата nasty..и на кайо 3.2то
        EX-AlfaRomeoSuper155 2.5 V6 + Remap by O.E.Motorsport and LPG Injection
        EX Mazda 6 2004 +Lpg ----EX SAAB 9-3ss 2.8V6-AERO 250hp MY2006 - With LPG+obd
        NOWAudi a6 c6 Allroad 3.2 FSI + LPG

Comment

• Първоначално публикувано от don_pepone Покажи съобщение
          Очудващо за джамбазка кола а, мерси за инфото.
          Гледам за 159 предимно,ама няма много много и се ослушвам и за ГТ,ама държа да е черно и максимално нова година, та това ми хареса, също и на колегата nasty..и на кайо 3.2то
          Ми продавай Мазната и скачай на 3,2.
          Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
          Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
          Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
          Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

• Благодаря за мненията колеги, ГТ-то сега не е в целия му блясък, тъй като един малоумник ожули предната броня, докато излизаше от паркига, та и с цялата си наглост тръгна да си ходи , оправданието му беше "преди малко те нямаше". Така де другата седмица ще се боядиса бронята, за сметка на това преди 10тина дена подарих на ГТ-то усилено Валео ...
            Last edited by nastybg; d.m.y г., 16:14.
            ---Alfa 147 1.9JTD ---Fiat Coupe 2.0 16V EX ---Alfa GT 1.9 JTDm EX---BMW E90

Comment

• Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
              То и на Nasty GT-то май е в тоя финансов диапазон.....
              Да ма тва има Q2
              Fiat Punto 1.4GT 1996
              Hyundai Tucson 2.0 2007
              Renault Clio 1.5 2019

Comment

• Първоначално публикувано от thecleaner Покажи съобщение
                Да ма тва има Q2

Добре изглежда тази по снимките. Това което ми прави впечатление е, че джантите не са обичайните 18" за модела и фаровете са без лупи, явно няма ксенон.
                AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
                Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
                sigpic

Comment

Да ма тва има Q2
                  Не знаеш обаче колко е амортизиран този Q2 diff, и каква гавра е издържал всеки ден.
                  Ако си фен по-добре да си сложиш нов и то не Q2 a :
                  ...

Comment

• Първоначално публикувано от Drag0 Покажи съобщение
                    Не знаеш обаче колко е амортизиран този Q2 diff, и каква гавра е издържал всеки ден.
                    Абе аз зная кое е по добре ма..... кой си купува нов шпер ? Ти на 2.5тако ще сложиш ли ?
                    Fiat Punto 1.4GT 1996
                    Hyundai Tucson 2.0 2007
                    Renault Clio 1.5 2019

Comment

Абе аз зная кое е по добре ма..... кой си купува нов шпер ? Ти на 2.5тако ще сложиш ли ?
                      Мислех но се отказах.
                      А мнението ми за новия diff беше в смисъл че има доста дизелови кочини на по-ниски цени и дори с цена на нов диф ще стане колкото тази , която си идва с q2. Просто мнение нали темата е за това.
                      ...

Comment

Мислех но се отказах.
                        А мнението ми за новия diff беше в смисъл че има доста дизелови кочини на по-ниски цени и дори с цена на нов диф ще стане колкото тази , която си идва с q2. Просто мнение нали темата е за това.
                        Да бе ясно, аз даже не съм и виждал колата но, от първо лице думите са "на 120-130к км е колата и досега в такова състояние GT не съм виждал".
                        Fiat Punto 1.4GT 1996
                        Hyundai Tucson 2.0 2007
                        Renault Clio 1.5 2019

Comment

Мислех но се отказах.
                          Между другото, ако някой иска Quaife/Q2 diff, ако се съберем повече хора (2-3-4 човека) имам оферта на цени около 750-800лв.
                          Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
                          Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

Само за да не се подвеждат колегите, Q2 диф се опитвам да "амортизирам" на 260+ коня вече доста време и все още нищо му няма. Други хора от години го мъчат по паветата на 300+ и все още е ОК.

Колко да го износи фабричния кенеф, който неможе да го заключи.

Малко хора знаят, че фабричното Q2 е с променен модул на ASR, а и допълнително сложен Quaife от кварталния майстор с масло за 5 лева в кутията е почти сигурна гаранция за доживотни шумове на пътя.
                            2016 BMW 320D F30 LCI M Package
                            ex. 08 Alfa Romeo 147 Q2 1.9 16V M-JET Garrett GTB2060VKLR Powered
                            ex. 02 Modified FIAT Stilo 1.9 8V JTD Garrett GT2256V Powered

Comment

• обява

Здравейте,

някой има ли наблюдения по тази обява?

http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...13460950913571
                              01 Alfa 156 2.0 TS Sele - EX

Comment

• Първоначално публикувано от cmonevski Покажи съобщение
                                Здравейте,

някой има ли наблюдения по тази обява?

http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...13460950913571
                                По прочетеното в този форум съм запомнил от тоя двигател "да се бяга". Реално колко е надежден, не знам.

Comment

Working...
                                X